Hoppa till sidans innehåll

Covid-19 och Jämjö SPK

31 MAR 2020 22:12
UPPDATERAT! Föreningens inriktning kring Corona (Covid-19)
  • Uppdaterad: 06 APR 2020 18:32

Tyvärr ha vi i styrelsen fått ta beslutet att ställa in alla planerade aktiviter/tävlingar, dvs allt skytte som sker planerat med skjutledare är inställt tillsvidare. Detta efter riktlinjer utgivna av våra moderförbund. Ändringar på denna punkten kommer meddelas här så snart vi ser det lämplkigt och rekomendeationer från Folhälsomyndigheten eller resp förbund.

Ni medlemmar är självklart varmt välkomna upp och skjuta på eget initiativ som vanligt.

Styrelsen i Jämjö SPK har tagit beslut om att vi försöker hålla banan öppen med planerade aktiviteter enligt kalendern, riskbedömningar enligt folkhälsomyndigheten och våra respektive förbund görs kontinuerligt av styrelsen i sammarbete med sektionsansvariga/skjutledare. Så planerade aktiviteter kan ställas in med extremt kortvarsel, så håller er gärna uppdaterade och kolla på hemsidan vad som läggs ut där. Vi håller den så uppdaterad det går och återkommer med framtida beslut i ärendet vart efter vi fattar dem.

Samtidigt ber vi er medlemmar/deltagare att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för att inte sprida smitta vidare. Dvs stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna ofta, hosta/nys i armvecket, undvik röra dig i ansiktet, om tvål och vatten saknas använd handsprit!


Bifogar länkar till de aktuella bedömningarna från förbund och folkhälsomyndigheten.


Folkhälsomyndigheten

Folkhälsomyndigheten riskbedömning evenemang

Riksidrottsförbundet

Skyttesportförbundet

Pistolskytteförbundet

Jägarförbundet

Svenska Svartkruts Skytte Federationen

Med vänliga hälsningar
\Styrelsen Jämjö SPK

Skribent: Henrik Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Jämjö SpSK - Skyttesport
Riksvägen 76
37378 Fågelmara

Kontakt:
Tel: 0734342085
E-post: This is a mailto link

Se all info