Hoppa till sidans innehåll

ARBETSDAG 23 APRIL 09:00

08 APR 2017 21:33
Vi har mycket arbete som behöver göras på anläggningen så vi har stort behov av att vi alla hjälps åt, vi har planerat tre datum innan sommar uppehållet varav detta är det första.
  • Skapad: 08 APR 2017 21:33

Harbanan skall flyttas till första gläntan, vilket innefattar uppförande av en ny vall samt eldragning fram till dess nya position. För att detta ska vara genomförbart måste vi ha tillgång till en grävmaskin/hjullastare under dagen. Daniel och John ska undersöka den saken. Detta jobb samt nytillverkning av flyttbara markställ (5st) och tillverkning av nytt målmateriel till den kommande jämjö träffen har högsta prioritet.Mats Olsson och Mikael Bäckstedt ansvarar för att virke köps in till de nya markställen.

Därefter finns det följande att göra:
Tak på container vid sportingbanan, sätta dit hjul på trapbunkern, byta brädor och måla skeettornet, köra röjsåg och motorsåg, fixa taket på bruna boden (skräpboden), lägga ut cementplattor på trapbanan (svartkrut), montera gasdämpare på sportinglådor, göra färdigt planket på blinderingen (100m), städa inne vid älgen, översyn nytillverkning av målmaterial (100m) , Willys hörna ska bli en grillplats, lägga dit grus/trall nedanför 25m vallen, riva trapboden, fixa taket på 80m huset, byte av ytterlampa på klubbhusets entré, laga taket på klubbhuset.

Det kommer att serveras enklare förtäring i form av korv, kaffe och läsk.

Mvh/Henrik Sjöholm

Skribent: Mats Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Jämjö SpSK - Skyttesport
Riksvägen 76
37378 Fågelmara

Kontakt:
Tel: 0734342085
E-post: This is a mailto link

Se all info