Hoppa till sidans innehåll

Info


Välkommen till vår pistolbana. Hos oss finns det möjlighet att skjuta Precison, Duell och Fält.

Som nybörjare finns det möjlighet att låna vapen mot en minder avgift (20:- per träningstillfälle) samt köpa ammunition för träningstillfället av klubben under våra ordinarie träningar.

Prata med någon av våra skjutledare för att få hjälp att komma igång.

OBSERVERA GÄLLANDE PISTOLSKYTTE

På grund av att många vill börja skjuta pistol får vi styra upp intagningen av nybörjare. Vi har ändrat vårt intagningsförfarande, man kan inte längre bara boka ett vapen till träningstillfället man måste även vara berättigat att boka. Berättigad blir man efter att du genomgått en av föreningen hållen introduktionsutbildning. Undantag från detta är de som tidigare bokat vapen. Mail skickas till ansvarig för pistolsektionen där man talar om vem man är och varför man vill börja med pistolskytte.

Vid planering av ny introduktionskurs kommer anmälda att kontaktas(kösystem) tills platserna är fyllda.  Denna introduktionskurs innebär en kväll med teoretisk utbildning och en kväll där man får prova på skyttet. Efter denna utbildning får du boka lånevapen för att skjuta på utlagd träningstid några gånger innan du måste bestämma dig om du skall fortsätta. Nästa steg är att du måste betala medlemsavgiften för att fortsätta träna på våra schemalagda tider samt gå grönakortet-kurs i klubbens regi vid nästa tillfälle den hålles. Kursen ger dig pistolskyttekortet efter godkänt teoretiskt och praktiskt prov. Sedan är det träning, guldserier, minst 6 månaders medlemskap och engagemang i föreningen som leder till egen vapenlicens.

Intresseanmälan för Gröna kortet kurs i Jämjöspk.
Kontakta Ronny på 0709751058 SMS eller ring alternativt mail till This is a mailto link! Namn, Telefon,  Adress och Personnummer!
Begränsat antal deltagare per utbildningstillfälle, först till kvarn gäller.
När kursen är fulltalig meddelar jag berörda om tid o plats för första träffen!
/Ronny

 

Länkar

www.pistolskytteforbundet.se

www.sportskytte.se

www.blekingepistol.se

 

Uppdaterad: 03 MAJ 2019 08:19 Skribent: Henrik Gunnarsson

Postadress:
Jämjö SpSK - Skyttesport
Riksvägen 76
37378 Fågelmara

Kontakt:
Tel: 0734342085
E-post: This is a mailto link

Se all info